Εγγραφές 2020

Zugriffe: 101
Εγγραφές 2020

Οι εγγραφές για το σχολικό έτος 2020-21, καθώς και για την καλοκαιρινή περίοδο ξεκινούν στις 15 Iουνίου.

Οι θέσεις στα τμήματα είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Kλείστε ένα ενημερωτικό ραντεβού στο 26610.25715.

Summer Courses 2020

Zugriffe: 93
Summer Courses 2020

English with a Twist - Tα Αγγλικά ... αλλιώς!

Δημιουργικά Προγράμματα Αγγλικών και το καλοκαίρι ... αλλά και προετοιμασία εξετάσεων.

Για παιδιά, εφήβους και ενήλικες

Ενημερωθείτε για το καλοκαιρινό μας πρόγραμμα και εγγραφείτε έως 3 Ιουλίου.

Έναρξη προγραμμάτων 6η Ιουλίου.

Mock Ιουνίου

Zugriffe: 98

Τρίτο mock Ioυνίου (προσομοίωση εξετάσεων) για τους υποψήφιους Cambridge Exams. Σήμερα μαζί μας διαδικτυακά και εξετάστής του Cambridge που θα αναλάβει την προφορική εξέτασή των μαθητών. Kάθε μαθητής θα λάβει feedback (ανατροφοδότηση) και συμβουλές για την επίδοσή του! Good luck Cambridge pals!

#AndriotiSchool #NotJustEnglish #Cambridge

Teens Competition

Zugriffe: 93
Teens Competition

Oλοκληρώθηκε ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός για εφήβους που διοργάνωσε ο φορέας #ela του οποίου το σχολείο μας είναι ιδρυτικό μέλος.

Ο διαγωνισμός έγινε στα πλαίσια του #HumanRights Project, ενός ετήσιου προγράμματος που έτρεξε στα #ela σχολεία τη χρονιά 2019-20, και καταλήγει στο πρώτο Πανελλήνιο συνέδριο Νέων #elayouthsummit
Ευκαιρία συμμετοχής στο πρόγραμμα, αλλά και στον διαγωνισμό, έχουν αποκλειστικά έφηβοι μαθητές των σχολείων που ανήκουν στο #ela

Kαλή επιτυχία στους μαθητές μας!

Καλό μήνα και καλή επιστροφή στις αγαπημένες μας τάξεις!

Zugriffe: 102

Καλό μήνα και καλή επιστροφή στις αγαπημένες μας τάξεις! 

Μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινωθούν διαδικτυακές συναντήσεις γονέων σχετικά με την πρόοδο των μαθητών και τον προγραμματισμό μας έως το τέλος του μήνα.

Σύντομα θα είναι διαθέσιμο και το νέο μας πρόγραμμα για τη σχολική χρονιά 2020-21 καθώς και το πρόγραμμα των καλοκαιρινών προγραμμάτων τα οποία ξεκινούν στις 6 Ιουλίου.

Όπως κάθε χρόνο, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας για την κράτηση των θέσεων.

Ευχαριστούμε όλους τους γονείς και τους μαθητές μας για την εμπιστοσύνη σας, τη συνεργασία, τα καλά σας λόγια και την αναγνώριση της τεράστιας προσπάθειας μας να στηρίξουμε όλους τους μαθητές μας από την πρώτη κιόλας μέρα!

#Staysafe #AndriotiSchool #NotjustEnglish #thankyouteachers #thankyouparents

Innovation in Times of Uncertainty: Think, Create, Grow!

Zugriffe: 95
Innovation in Times of Uncertainty: Think, Create, Grow!

Φιλοσοφία μας είναι να στηρίζουμε τους νέους και τα όνειρά τους και να τους 'εξοπλίζουμε' με τεχνικές και δεξιότητες ώστε να πετύχουν στο μέλλον. Σε έναν απρόβλετο κόσμο, η δημιουργικότητα είναι από τις πιο σημαντικές 'δεξιότητες' και τα προγράμματα σπουδών μας έχουν αυτόν τον προσανατολοσμό.
Για την δημιουργικότητα, λοιπόν, την καινοτομία, και για άλλα πολλά, θα μιλήσει αύριο βράδυ η κα Πατρίτσια Ανδριώτη με νέους από όλη την Ελλάδα στα πλαίσια των συναντήσεων του #Mindspace που τελεί υπό την αιγίδα της Αμερικανικής Πρεσβείας.

Chase the Rainbow campaign!

Zugriffe: 100

Με την αισιοδοξία των παιδιών μας και την αγάπη τους οδηγουμαστε φέτος σε έναν εορτασμό του Πάσχα, διαφορετικό, αλλά τόσο βαθιά συγκινητικό...
Σας ευχαριστούμε! Για τα καλά λόγια, τη συνεργασία, την εμπιστοσύνη ...
Μπορεί να μένουμε μακριά, αλλά είμαστε κοντά!

https://www.facebook.com/AndriotiSchool/videos/722658011605724/

#AndriotiSchool #NotjustEnglish #AndriotiHomeSchooling #Staysafe #Stayhome #Thinkpositive #Chasetherainbow

The Phantom of the Opera

Zugriffe: 319
Μια μοναδική ευκαιρία να δουν όλοι την εκπληκτική παράσταση The Phantom of the Opera! Θα μεταδοθεί τη Μεγ. Παρασκευή 9μμ ώρα Ελλάδας. Ευκαιρία για τους μαθητές μας που την είδαν στη Θεσσαλονίκη μαζί μας να ξαναζήσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία, και όσοι δεν μπόρεσαν, να την απολαύσουν έστω και από μακριά!
 

Chase the Rainbow!

Zugriffe: 233
Chase the Rainbow!

Chase the Rainbow – Kυνήγησε το Ουράνιο Τόξο:
Μία πρωτοβουλία του Kέντρου Ξένων Γλωσσών Andrioti School για όλα τα παιδιά της Κέρκυρας

Τα σχολεία στη Μεγάλη Βρετανία έκλεισαν την 20η Μαρτίου, γονείς και εκπαιδευτικοί από τότε ξεκίνησαν μια καμπάνια για να εμψυχώσουν, όχι μόνο τα παιδιά αλλά και όλο τον πληθυσμό. Η καμπάνια αυτή ονομάζεται ‘Chase the Rainbow’ δηλαδή ‘Κυνήγησε το Ουράνιο Τόξο’. Όλα τα παιδιά ζωγραφίζουν ένα ουράνιο τόξο και το κολλάνε στο παράθυρο του σπιτιού τους για να το βλέπουν οι περαστικοί και να παίρνουν κουράγιο!

Στο κέντρο ξένων γλωσσών Andrioti School, από την πρώτη κιόλας μέρας βρισκόμαστε δίπλα στους μαθητές μας και τις οικογένειές τους προσφέροντας συνεχή υποστήριξη και υλικό ώστε τα παιδιά να κρατήσουν την επαφή με την ξένη γλώσσα με παιγνιώδη τρόπο.

Περισσότερα...